Τελικά το δύο στα δύο έγινε 4Χ4 για την Αργολίδα, αφού η συγκομιδή των μεταλλίων από τις δικές μας πρωαθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Είναι μόλις 22 ετών, αλλά ήδη βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800μ. ανοιχτού στίβου Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού κι εμείς έχουμε έναν λόγο παραπάνω να νιώθουμε υπερήφανοι για

Aργυρό Μετάλλιο για τον Σταμάτη Χατζησταύρου στο Penteli Trace 2016,τον πρωτο αγωνα δρομου που διοργανώθηκε στην Πεντέλη Αττικής πριν μερικές ημέρες.

Δυο μεγάλες επιτυχίες για τον στίβο της Αργολίδας, σήμερα δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου που έγινε στην Πάτρα.

Πρόκριση για τον μεγάλο τελικο των 400μ πέτυχε η Ελπίδα Καρκαλάτου, καθώς το πρωϊ στου Σαββάτου,  στον προκριματικό, έτρεξε την απόσταση σε 57,11" που ειναι νεο ατομικό της ρεκορ.

Η Αργεία Πρωταθλήτρια του Ακοντισμού και αθλήτρια του Κώστα Καμπόσου ξεκινάει τους αγώνες της για την φετινή χρονιά του 2016. 

Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας Γ.Σ.Φ.Α Αριστέας Στίβος Άργους κατάφερε να ''σαρώσει'' όχι μόνο τα μετάλλια αλλά και βαθμούς και να αναδειχθεί μία από τις καλύτερες ομάδες.

Στην Πάτρα επιστρέφει ύστερα από έξι χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (18-19/6).

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο οποίο η Αργείτισσα Βίκυ Κοτσοβού, αν και είχε μια δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε στο βάθρο.

Σε δύο ομίλους διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (11-12/7) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων Α΄.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου στο ΔΑΚ Άργους οι εμπλεκόμενοι φορείς με τον Δέκατο Αργειακό Δρόμο 2015 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 ενημέρωσαν για την φετινή διοργάνωση.