«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας εκφράζουν ολόψυχα τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Ερμιονίδας. 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατολικής Πελοποννήσου, διοργανώνει σεμινάριο για τα μέλη του αλλά και για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) στο Ναύπλιο.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο πρωτοπόρος Α.Ο.Ερμιονίδας πηγαίνει στο Κιάτο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρατο.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας και ο Αργοναύτης Νέας Κίου νίκησαν στα παιχνίδια τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και συνεχίζουν την μονομαχία τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αγώνα μπάσκετ είχαμε σήμερα στο Κλειστό Νέας Κίου εις μνήμη των δύο αθλητών που χάθηκαν πρόωρα, του Χρήστου Κατσίκη και του Γιώργου Θεοδοσίου. 

Σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 6 μ.μ το απόγευμα ο μπασκετικός σύλλογος ΔΟΞΑ Β.C. Ναυπλίου-Αγ. Ανδριανός, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο φιλικό αγώνα «από καρδιάς» εθελοντών φοιτητών.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 6 μ.μ το απόγευμα ο μπασκετικός σύλλογος ΔΟΞΑ Β. C. Ναυπλίου-Αγ. Ανδριανο, θα διοργανώσει χριστουγεννιάτικο φιλικό αγώνα «από καρδιάς» εθελοντών φοιτητών.

Η 10η αγωνιστική διεξάγεται αύριο Κυριακή, με τον Οίακα να πηγαίνει στην Ακράτα.

Οι δυο πρωτοπόροι της βαθμολογίας αντιμέτωποι σήμερα στο Ξυλόκαστρο, όπου  στις 7μμ  η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αργοναύτη Νέας Κίου.

Το Ξυλόκαστρο έχασε στην Ερμιόνη 78-59 και έκανε την πρώτη του ήττα, ενώ ο Αργοναύτης κέρδισε και το ντέρμπι με το Λουτράκι στην παράταση και είναι στην πρώτη θέση μαζί με το Ξυλόκαστρο.

Η Ερμιόνη έχασε στο ντέρμπι στην Νέα Κίο από τον Αργοναύτη 83-70, ο Πήγασος νίκησε 78-68 το Κρανίδι και το Ξυλόκαστρο 61-43 τον Ατρέα.