ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας, την επομένη του τελικού του κυπέλλου έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ΕΠΣ Αργολίδας – δυσαρέσκεια που αγγίζει τα όρια της…οργής.

Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας η Ένωση Ερμιονίδας, μετά το 4-1 στο γήπεδο Λέρνας. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων Μαγκαφίνη και ΑΠοστόλου που μιλούν για τον αγώνα σε αυτή την ανάρτηση:

Εύκολη η αποστολή που είχε ο Παναργειακός απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Με σκορ 2-0 προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας. Στο βίντεο που ακολουθεί ακούστε τι είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων Μπολάνο και Τσιρόπουλος.

Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας η Ένωση Ερμιονίδας, μετά το 4-1 στο γήπεδο Λέρνας. Δείτε το βίντεο με φάσεις και γκολ του αγώνα σε αυτή την ανάρτηση:

Εύκολη η αποστολή που είχε ο Παναργειακός απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Με σκορ 2-0 προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας.

Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας η Ένωση Ερμιονίδας, μετά το 4-1 στο γήπεδο Λέρνας.

Εύκολη η αποστολή που είχε ο Παναργειακός απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας.Με σκορ 2-0 προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας.

Από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΑ ανακοινώθηκε ότι οι ημιτελικοί αγώνες για το κύπελλο θα διεξαχθούν στις 27-1-2016, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 14:30.

Νίκη πρόκριση πέτυχε η Ένωση Λέρνας επί του ΠΑΟΚ για την φάση των 8 του κυπέλλου. Από αυτό τον αγώνα δείτε τι δήλωσαν μετά το πέρας του αγώνα οι προπονητές Λουκάς Κούρος και Δημήτρης Αποστόλου και ο σκόρερ Σεραφείμ Ζίου.

Νίκη πρόκριση πέτυχε η Ένωση Λέρνας επί του ΠΑΟΚ για την φάση των 8 του κυπέλλου. Από αυτό τον αγώνα δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του VDmedia webTv με φάσεις και γκολ.

Νίκη πρόκριση πέτυχε η Ένωση Λέρνας επί του ΠΑΟΚ για την φάση των 8 του κυπέλλου.

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας η Κορωνίδα Κοιλάδας, που πέρασε με 1-2 από το Λυγουριό, επί της Κορωνίδας.

Δύο αγώνες κυπέλλου Αργολίδας αύριο Τετάρτη, για τους 8 του θεσμού. Το σημαντικότερο από τα δυο στο γήπεδο Λέρνας ανάμεσα στην Ένωση Λέρνας και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Σαφώς ανώτερη η Ερμιονίδα, πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου, νικώντας την ομάδα της Ασίνης με 4-0.

Από την Τεχνική Επιτροπή γίνεται γνωστό ότι στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών και σύμφωνα με την κλήρωση θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

Εύκολα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο Παναριτίου, στο ΔΑΚ Κουτσοποδίου. Σε αυτή την ανάρτηση οι δηλώσεις των προπονητών Αγγελόπουλου και Κούρου, αλλά και το βίντεο του αγώνα.

Εύκολα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο Παναριτίου, στο ΔΑΚ Κουτσοποδίου. Το βίντεο του αγώνα σε αυτή την ανάρτηση.

Εύκολα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο Παναριτίου, στο ΔΑΚ Κουτσοποδίου.