Πόλη του στίβου το Ναύπλιο για το Σαββατοκύριακο

Σε δύο ομίλους διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (11-12/7) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων Α΄.

Ο νότιος γίνεται στο Ναύπλιο με σωματεία από τις ΕΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βόρειας Πελοποννήσου, Πειραιά, Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Λέσβου, Χίου - Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Κρήτης και Βοιωτίας - Εύβοιας.

Ο βόρειος όμιλος φιλοξενείται στα Γιαννιτσά με τη συμμετοχή σωματείων από τις ΕΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλονίκης, Πέλλας - Κιλκίς, Πιερίας - Ημαθίας, Δυτ. Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Δυτικής Στερεάς και Ανατολικής Στερεάς (Φθιώτιδας - Φωκίδας).
 
Στους αγώνες παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις μα πολύ περισσότερο να διασκεδάσουν μέσα από την συμμετοχή τους σε ένα σπουδαίο γεγονός.

Οι συμμετοχές από την Αργολίδα

Η Αργολίδα συμμετέχει στους αγωνες με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
ο    Γιώργος Ντανάσος της ΓΕΑ στα 80μ,
      η Ραφαηλία Πρασσά της Αργολίδας στα 80μ,
ο    Γ.Δαγρές του Αριστέα,
      η Πατάτση Νικολέτα Κλειώ της Αργολίδας στο υψος παγκορασιδων,
ο κ. Κοτσοβός του ΣΔΥ στο μήκος,
ο    Κυριάκος Μπέκας της Αργολίδας στο εξαθλο και
      στο πένταθλο παγκορασιδων η Φιορίνα Καραπάνου του ΣΔΥ.

Ημερίδα
Η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα για τους γονείς!
Η ομοσπονδία καλεί τους γονείς των αθλητών, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο "Βουλευτικό", στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να τους μιλήσει για τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα και φυσικά να τους φέρει πιο κοντά σε αυτό που κάνουν και αγαπούν τα παιδιά τους.
 
Oι αγώνες θα αρχίσουν σήμερα Σάββατο στις 9 το πρωϊ με τα 100 μ.εμπόδια του εξάθλου.

 

Read 2547 times