Τελικά το δύο στα δύο έγινε 4Χ4 για την Αργολίδα, αφού η συγκομιδή των μεταλλίων από τις δικές μας πρωαθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με σημερινή του δήλωση ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Ιωάννης Μαντζούνης καλέι όλους που εμπλέκονται στα διοικητικά της ΕΠΣΑ να βγάλουν τις μάσκες και να πορευτούν με το θάρρος υπεράσπισης της άποψης τους. 

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους πτυχιούχους – αδειούχους Προπονητές Ε.Π.Ο. που επιθυμούν να προσληφθούν ως Ενωσιακοί Προπονητές να υποβάλουν αίτηση στα Γραφεία μας μέχρι τις 19/8/2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, εκφράζει τη λύπη του για την ματαίωση της προγραμματισμένης σχολής UEFA C, από την τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ, που θα γινόταν στο Ναύπλιο στις αρχές του Δεκέμβρη 2016 και θα

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από τον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, με αφορμή τις ανακοινώσεις συνεργασίας προπονητών, από ομάδες της Α’ κατηγορίας Αργολίδας, γίνονται γνωστά τα εξής:

Είναι μόλις 22 ετών, αλλά ήδη βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800μ. ανοιχτού στίβου Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού κι εμείς έχουμε έναν λόγο παραπάνω να νιώθουμε υπερήφανοι για

Τα μαύρα σύννεφα στην λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας - ΕΠΣΑ τους τελευταίους μήνες έχουν πυκνώσει.

Ολοκληρώθηκε σήμερα και το πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (γεννηθέντες 2005 και μετά) και τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.  

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΑ στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "KARPENISI BOCA CUP",

Aργυρό Μετάλλιο για τον Σταμάτη Χατζησταύρου στο Penteli Trace 2016,τον πρωτο αγωνα δρομου που διοργανώθηκε στην Πεντέλη Αττικής πριν μερικές ημέρες.

Εγκρίθηκε , αλλά με αριθμούς που καταδεικνύουν πόσες «διαρροές» πλέον έχει η διοίκηση Γκιρτζίκη, ο διοικητικός απολογισμός στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. 

Ανακοινώθηκαν, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων των νέων διαιτητών που φοίτησαν στην τελευταία σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στην ΕΠΣ Αργολίδας.