Α2 Αργολίδας: KEΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 0-4

Δεν βρήκε σοβαρή αντίσταση από τον Κεραυνό η πρiriaτοπόρος ομάδα των Λιμνών, που γενικά ήταν καλύτερη, είχε κίνητρο  και επιπλέον πέτυχε και γκολ σε καθοριστικά σημεία, ειδικά στα δυο στο τέλος του ημιχρόνου.  

 

Στο 13’ σέντρα-σουτ του Κ.Στεφανόπουλος από πλάγια απέκρουσε με γροθιές στη γραμμή ο Ορφανός.

Στο 25’ σουτ του Π.Στεφανόπουλου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ορφανός.

Στο 28’ οι Λίμνες κέρδισε έμμεσο, το κτύπησε ο Μελέτης, η μπάλα βρήκε το τείχος πέρασε από μέσα και στα δίχτυα, για το 0-1.

Στο 43’ σουτ του Μπαστούνη έξω από τη περιοχή, απέκρουσε χαμηλά στη γωνία του, σε κόρνερ ο Τυροβολάς. Το κόρνερ κτύπησε ο Παπαϊωάννου και ο Βλάχος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-2.

Στο 45’ αντεπίθεση από αριστερά με τον Σταυρόπουλο, αυτός μεγάλη μπαλιά απέναντι στον Κυμπούρη, ο οποίος με απευθείας διαγώνιο σουτ, πέτυχε το 0-3.

Στο 57’ προσπάθεια του Ντρέτσα και μπροστινή μπαλιά, πέρασε από όλους τους αμυντικούς αλλά κι από τον Κυμπούρη που δεν την πρόλαβε.

Στο 58’ μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή των Ιρίων, η μπάλα έφτασε στον Βλάχο, κι αυτός μόνος από την μικρή περιοχή έκανε το 0-4.

Στο 73’ κακό διώξιμο του Ορφανού και πλασέ του Ρεβύθη από πλάγια, στη γραμμή απέκρουσε ο Αργύρης 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τυροβολάς, Κ.Στεφανόπουλος, Μ.Δρούζας, Τζεηρανίδης, Αναγνωστόπουλος, Σαμπάνης, Κιρβαλίτζε, Πασπαλιάρης (46’ Θύμιο), Π.Στεφανόπουλος (59’ Λιαγκριδώνης), Ρεβύθης, Καρβουνιάρης.

 

ΘΥΕΛΛΑ: Ορφανός, Κατεμής Β., Ντρέτσα, Αργύρης, Κατεμής Π. (72’ Πιτσάκης), Παπαϊωάννου, Κυμπούρης, Μπαστούνης, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Μελέτης.

Read 1933 times