Πέρασε κι από την Προσύμνη ο Εθνικός Τολού, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο 30λεπτο κι ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επικράτηση.

Δεν βρήκε σοβαρή αντίσταση από τον Κεραυνό η πρiriaτοπόρος ομάδα των Λιμνών, που γενικά ήταν καλύτερη, είχε κίνητρο  και επιπλέον πέτυχε και γκολ σε καθοριστικά σημεία, ειδικά στα δυο στο τέλος του ημιχρόνου.  

Προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο 25λεπτο ο Παμμετοχικός, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. 

Η 8η αγωνιστική της β’ φάσης, γίνεται στον όμιλο ανόδου αύριο Σάββατο. Από το πρόγραμμα λείπει το μεγάλο παιχνίδι, με την έννοια του ντέρμπι κορυφής, αφού η Προσύμνη που υποδέχεται τον Εθνικό Τολού έχει μείνει 11 βαθμούς πίσω του.

Οριστικά αντίο στην Α1 είπε σήμερα, για μια ακόμη χρονιά, η Προσύμνη, που έχασε με 5-0 στον Πόρο και πλέον την χωρίζουν 11 βαθμοί από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σήμερα Τετάρτη γίνεται η 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Αργολίδας. 

Από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΑ ανακοινώθηκε ότι οι τελευταίοι αγώνες στους ομίλους ΑΝΟΔΟΥ και ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ της Α2 κατηγορίας θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Πολύ πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το σκορ, ο Εθνικός Τολού νίκησε τον Κεραυνό Ιρίων.

Δυσκολεύθηκε η Προσύμνη αλλά τελικά πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Άργους και συνεχίζει την καταδίωξη των δυο πρώτων της βαθμολογίας.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του ομίλου ανόδου, στην Α2 Αργολίδας, με την Θύελλα Λιμνών και Εθνικό Τολού να έχουν σαφές προβάδισμα στην μάχη των δυο πρώτων θέσεων, έχοντας 19 και 18 βαθμούς αντίστοιχα, έναντι των 12 που έχει η Προσύμνη.

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Θύελλα Λιμνών και Προσύμνη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον όμιλο ανόδου.