Α1 Αργολίδος: Α.Ε. ΛΕΡΝΑΣ - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 0-1 ...(και με 12 φωτό)

Σπουδαία νίκη χθες του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σε μια δύσκολη έδρα σαν αυτή της Λέρνας, που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει...!!!
 
Οι αρκετές ευκαιρίες για γκολ στον αγώνα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον της κερκίδας. Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία από το γρήγορο γκολ και μεγαλύτερη θέληση να πάρει τον αγώνα κράτησε τον πρώτο λόγο.
Η Λέρνα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ισορόπησε τον αγώνα.
 
Το σημείο κλειδί του αγώνα ήταν το γρήγορο σχετικά γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Ήταν το 9ο λεπτό όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ από αριστερά. Το κτυπησε ο Πάνου και η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα κεφάλια πολλών ποδοσφαιριστών και ήρθε στο πίσω δοκάρι. Εκεί ανενόχλητος ο προωθημένος Κουγιάς την έστειλε στα δίχτυα. Η φάση ολόκληρη σε τρεις φωτογραφίες.
 
Στη συνέχεια είχαμε και άλλες φάσεις κύρια με πρωταγωνιστές παίκτες του ΠΑΟΚ.
Στο 15' ο Γατσάκος πρόλαβε να κόψει τον Σκαλίδη πριν σουτάρει από πολύ καλή θέση.
Στο 25' πάλι ο Σκαλίδης, έκανε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχης που πέρασε λίγο έξω.
 
Φάση διαρκείας στο 32'. Ο Νένζα με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα στην εστία του ΠΑΟΚ. Εκεί οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διωξουν και με δύο αλλεπάλληλα σουτ οι παίκτες της Λέρνας δεν μπόρεσαν να ισοφαρισουν.
 
Στο 39' μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Η μπάλα από κόρνερ του Πάνου στην περιοχή της Λέρνας. Από το διώξιμο των αμυντικών η μπάλα στον Κόλλια έξω από την περιοχή, του οποίου το πολύ ωραίο σουτ στο "γ" απέκρουσε σε κόρνερ με καταπληκτική εκτίναξη ο τερματοφύλακας.
Το νέο κόρνερ κτύπησε ο Κουγιάς και ενώ φάνηκε ότι θα επαναληφθεί η φάση του γκολ, ο Μπούρης σε άδειο τέρμα από το ύψος της περιοχής την έστειλε έξω.
 
Στο 44' ήταν η σειρά της Λέρνας να προωθηθεί. Κέρδισε φάουλ που κτύπησε ο Παπαγεωργόπουλος, η μπάλα από κεφαλιά του Τσώρου είχε στόχο τον Κατσίρη που ήταν σε πλεονεκτική θέση, αλλά την επίθεση χάλασε ο Ψύχος που πρόλαβε και έδιωξε. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέρνα ανέβασε απόδοση και πίεσε. 
Στο 53' το δυνατό σουτ του Καπετάνου από το ύψος της περιοχής σταμάτησε το κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ.
 
Πέντε λεπτά αργότερα η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 0-2. Ο Σκαλίδης κτύπησε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, για ανατροπή του από τον Μαυροκορδόπουλο. Η μπάλα επάνω στον τερματοφύλακα και το σουτ της επαναφοράς απέκρουσε ο Δελλής πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
 
Στο 73' ωραία απόκρουση του Μαυροκορδόπουλου σε φάουλ, λίγο πριν αυτή πάει στο κεφάλι του Αντωνιάδη.
Φάση για την Λέρνα στο 86', όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με διπλή προσσπάθεια έκοψε μεταβίβαση του Καπετάνου προς τον Β. Κατσίρη.
 
Στο 86' οι αμυντικοί της Λέρνας έκοψαν επικίνδυνη μπαλιά του Μπλάτσου προς τον Διαμαντή.
 
Στην τελευταία καλή φαση της αναμέτρησης, ο Μαυροκορδόπουλος απέκρουσε δυνατό σουτ του Κόλλια.
 
Α.Ε. ΛΕΡΝΑΣ (Μπατάκος): Μαυροκορδόπουλος, Δελλής, Γατσάκος, Βόγκλης (70’ Λιαγκριδώνης), Γεωργίου, Ν.Κατσίρης, Τσιώρος (46’ Καπετάνος), Νέντζα Γιωργή, Β.Κατσίρης, Ταραντίλης (46’ Γιάννος).
 
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ (Βουβούσας): Κυριακόπουλος- Παπαγεωργόπουλος, Κουγιάς, Ψύχος, Καρανάσιος- Αντωνιάδης, Πάνος, Διαμαντής  (87’Σωτήρης), Μπούρης (61’ Μπλάτσος), Σκαλίδης (85’Ραπάι), Κόλλιας.
 
 
Read 60727 times