ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Σεραφείμ Ζίου - Μηνύσεις Λέρνας σε βάρος του

Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί με την μεταγραφή του Σεραφείμ Ζίου στον Ερμή Κιβερίου. Η ομάδα της Ένωσης Λέρνας υποστηρίζει ότι δεν έχει δόσει ποτέ ελευθέρας στον παίκτη για να αλλάξει ομάδα. Το αντίθετο υποστηρίζει ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του παίκτη κατέθεσε στην ΕΠΣΑ ένα έγγραφο αποδέσμευσης του από την Ένωση Λέρνας με ημερομηνία 12 Ιουλίου 2016. Μετά από την αποδοχή του εγγράφου από την ΕΠΣΑ ο παίκτης προχώρησε σε συμφωνία με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου και όπως ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε ο παίκτης έγινε παίκτης του Ερμή.

Η δημοσίευση της είδησης και σχετικών φωτογραφιών έγινε γνωστή από την ομάδα της παλαιάς ομάδας του παίκτη προχθές 19 Ιουλίου. Αμέσως η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας ξεσηκώθηκε γνωστοποιώντας ότι δεν έχει εκδόσει ποτέ έγγραφο αποδέσμευσης του παίκτη. Στη συνέχεις και αφού έμαθε για το έγγραφο που εδόθη στην ΕΠΣΑ προχώρησε σε καταγγελία του εγγράφου ως προς την γνησιότητα του. Στην συνέχεια χθες 20 Ιουλίου προχώρησε σε κατάθεση μηνύσεων κατά του παίκτη κατηγορώντας τον για πλαστογραφία, απάτη και συκοφαντική δυσφήμιση του σωματείου της Ένωσης Λέρνας.

Πέραν από τις μυνήσεις στην Εισαγγελία, η διοίκηση της Λέρνας σήμερα προχώρησε σε κατάθεση εγγράφου προς την ΕΠΣΑ, ζητώντας η αθλητική δικαιοσύνη και η ΕΠΟ να επιληφθούν του ζητήματος. Εκτός από το σχετικό έγγραφο έχουν επισυναφθεί το πλαστογρημένο κατά δήλωση τους έγγραφο που κατέθεσε ο πατέρας Ζίου και αντίγραφα των δύο μηνύσεων. Στη συνέχεια σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι όλα τα παραπάνω έγγραδα διαβιβάστηκαν αρμοδίως από την ΕΠΣΑ στην ΕΠΟ.

Ενώ η κατάσταση έχει έτσι, αυτό που ανεμένεται πλέον είναι το μπλοκάρισμα της έκδοσης δελτίου από την ΕΠΟ για συμμετοχή του στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τον Ερμή Κιβερίου. Επίσης λόγω αναρμοδιότητας από την ΕΠΟ να προχωρήσει σε διαλεύκανση της υπόθεσης, αυτή θα πρέπει να προχωρήσει δια της δικαστικής οδού, που σημαίνει ότι απαιτείται χρόνος, δικηγόροι, δικαστήρια και χρήμα. 

Άρα σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η πιθανότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται ο παίκτης είναι μάλλον απειροελάχιστη για την ερχόμενη σεζόν και μια πιθανή τιμωρία του αν αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της Λέρνας ίσως να σημαίνει και τουλάχιστον τριετή αποκλεισμό του παίκτη.

Read 836 times