Εθνικός Τολού: Αναγνωρίζει την συμβολή όσων βοήθησαν στην άνοδο και τους θέλει δίπλα του…

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Εθνικού Τολού κ. Νικόλαος Καραμπής δημοσίως ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην άνοδο του Εθνικού στην Α1 Αργολίδας. 

Αναφέρει σχετικά ο κ. Καραμπής:

Το διοικητικό συμβούλιο του Α. Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΛΟΥ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην άνοδο της ιστορικής ομάδας του ΤΟΛΟΥ μετά από πολλά χρόνια στην Α1 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αργολίδας.

Ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τερματίσει η ομάδα πρώτη στον όμιλο της και στην συνέχεια μέσω των αγώνων κατάταξης (μπαράζ) να καταλάβει την μια από τις δύο προνομιακές θέσεις ανόδου.

Επίσης ευχαριστεί τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το Σεπτέμβριο ΓΚΟΛΕΜΗ Κώστα και τον προπονητή που συνέχισε το έργο του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Φάνη που με την προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κατέκτησε την δεύτερη προνομιούχο θέση του Πρωταθλήματος ολοκληρώνοντας την συνεργασία του με την ομάδα μας. Ευχόμαστε και στους δύο πολλές επιτυχίες στη συνέχεια.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της ομάδας και όλες και όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν την ομάδα γιατί χωρίς αυτούς η άνοδος δεν θα ήταν εφικτή τους οποίους θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια.

Εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Για το Δ. Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Read 664 times