Οργανώνεται με στόχο τον πρωταθλητισμό ο Ερμής Κιβερίου

Αποφασισμένος να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα είναι ο Ερμής Κιβερίου, πόσο μάλλον που με την νεα απόφαση της ΕΠΟ οι πρωταθλητές των Ενώσεων ανεβαίνουν απευθείας στην Γ’ Εθνική, που κι αυτή γίνεται πλέον πιο προσιτή οικονομικά.

Στο πλαίσιο αυτή, η διοίκηση της ομάδας και ειδικά ο Γιάννης Λυμπέρης, μετά την συμφωνία με τον Γιώργο Διαμαντή για τον πάγκο, συμφώνησε και με τον Κ.Πασπαλιάρη για τη θέση του γυμναστή. Οπωσδήποτε βέβαια, αναλαμβάνεται ένα ρίσκο-στοίχημα με την επιλογή ενός ανθρώπου που θα ξεκινήσει τώρα την προπονητική του πορεία. 

Ακολούθησαν επαφές και συζητήσεις σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους τελείωσε το πρωτάθλημα και οι περισσότεροι συνεχίζουν.

Οι Κοζιώτης, Φίλης, Σελλής, Χρ. και Βασ.Φλεβάρης, Γιωργή, Τοπάλι, Βαρβουλέτος, Σαμαρτζής, Καζάς,  Κουγιάς, Κουτσοδήμος, Δήμας, Λιαγκριδώνης συνεχίζουν. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπιτζής λόγω Στρατού θα επιστρέψει τον Νοέμβριο, ενώ ο Αδάμης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει. Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με τον Παπασαράντο. 

Κι επειδή η θέση του σέντερ φορ είναι κομβική, έγιναν κινήσεις κι επαφές και θεωρείται πως είναι ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί η συμφωνία με σέντερ φορ προερχόμενο από άλλο νομό.

Από κει και πέρα, με Σάκουλη και Μπούνο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές, ενώ ο Καρέλης θέλει να συνεχίσει σε ομάδα Γ’ Εθνικής. 

Και ανάλογα θα υπάρξουν κινήσεις για κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Πολύ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με έμπειρο μέσο και λογικά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις επιδιώξεις είναι να αποκτηθεί κι ένας ακόμη τερματοφύλακας για να μην είναι μόνο ο Κοζιώτης.

Read 528 times