Α1 Αργολίδας: ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-0

Καλύτερος ο Αργοναύτης είχε την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.


        Ανοιξε νωρίς το σκορ και αυτό διευκόλυνε την αποστολή του Αργοναύτη απέναντι στον Αστέρα, που δέχθηκε και το 2-0 σε κομβικό σημείο και δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει.

        Στο 6’ από πλάγιο, η μπάλα στον Τσουρδίνη, αυτός έπιασε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, κακή εκτίμηση από τον Λαμπρόπουλο και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

        Στο 35’ από φάουλ του Γκιαούρη στον Αυγουστόπουλο ο Ευσταθίου έδιωξε σε κόρνερ.

        Στο 43’ προσπάθεια του Π.Κάπλατζη από δεξιά, αυτός πέρασε δυο αντιπάλους και πάσαρε στο σημείο του πέναλτι, στον Μακρίδη, κι αυτός με πλασέ το 2-0.

        Στο 53’ από κόρνερ του Γκιαούρη, η μπάλα στο πίσω δοκάρι, κεφαλιά ο Αυγουστόπουλος, ο Αναστασάκης πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ.

        Στο 73’ απο δεξιά ο Π.Κάπλατζης έδωσε στον Δριμούρα, αυτός από τη μικρή περιοχή γύρισε στο σημείο του πέναλτι στον Καστρίτη κι αυτός το 3-0.
       
        ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Τ.Κίκιλης): Αναστασάκης, Βασιλειάδης (65’ Παρασκευόπουλος), Ευσταθίου, Κάπλατζης Χρ., Γατσάκος, Τσουρδίνης, Λέντζιον (59’ Σύτι), Καστρίτης, Δριμούρας (74’ Μανέτας), Κάπλατζης Π., Μακρίδης.

        ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ.Βουρνάζος): Λαμπρόπουλος, Π.Μανδύλης, Σέρφας (46’ Κατσαρός), Ρεβίθης, Γκιαούρης, Ατζαμίδης, Μουταβελής (74’ Δουγέκος), Φλεβάρης, Μάκκας, Σπ.Μανδύλης, Αυγουστόπουλος.

Read 1856 times