Α1 Αργολίδας: ΜΕΘΑΝΑ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μακρίδη, ο Αργοναύτης πήρε τη νίκη μέσα στα Μέθανα, σε ένα παιχνίδι που είχε την πλήρη πρωτοβουλία σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά μετά το 60’ .


Η ομάδα των Μεθάνων πάλεψε από την αρχή να μην δεχθεί γκολ και να πάρει έστω τον ένα βαθμό στη προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία και  προσπαθούσε με συνεχείς καθυστερήσεις να «ροκανίσει» το χρόνο. Εξ ού και το γκολ μπήκε στο 96’.

Ο Αργοναύτης είχε 4 δοκάρια! Στο 10’ με τον Δριμούρα, στο 75’ με τον Καστρίτη, στο 80’ με τον Νέντζα και στο 93’ με τον Χρ.Κάπλατζη. Επίσης πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί έδιωξαν σουτ των Νέντζα και Π.Καπλατζη.

Το γκολ μπήκε σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, από κεφαλιά του Χ.Κάπλατζη η μπάλα βρήκε το δοκάρι, στην επιστροφή αποκρούσθηκε η μπάλα, σέντρα από τους φιλοξενούμενους και με γυριστό σουτ ο Μακρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΜΕΘΑΝΑ: Βλάχος, Βλάχος (92’ Τσακιράκης), Λάμπρου, Καμπιτζόπουλος, Μούκο (87’ Παντελής), Βασιλειάδης, Κανταρτζής, Ιμπρο (74’ Λυσσαίος), Μαρμαρίδης, Λόης, Μενιέ.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Αναστασάκης, Καστρίτης (83’ Μανέτας), Ευσταθίου, Κάπλατζης Χρ., Γατσάκος, Τσουρδίνης, Κουριώτης (74’ Νέντζα), Λέντζιον (66’ Σύτι), Δριμούρας, Π.Κάπλατζης, Μακρίδης.

Read 1001 times