Α1 Αργολίδας: ΜΕΘΑΝΑ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-2

Προηγήθηκε 2-0 η Ένωση Λέρνας αλλά με σχεδόν δυο απανωτά γκολ στο 73’ και στο 75’ τα Μέθανα πήραν την ισοπαλία. Ετσι το πρωτάθλημα πήρε νέο ενδιαφέρον, αφού η Ένωση έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.


Η Ένωση Λέρνας ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, μάλλον εφησύχασε μετά το 0-2 και το ..πλήρωσε. Βέβαια και μετά το 2-2 έχασε μερικές κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο 10’ ο Καραγκούνης με φάουλ άνοιξε το σκορ.

Νωρίτερα είχε αστοχήσει σε τετατετ ο Β.Κατσίρης. Μετά το 0-1 ο Βλάχος απέκρουσε δυο πλασέ του Β.Κατσίρη και στο 43’ ο Αποστόλου βγήκε τετατετ πέρασε τη μπαλα πάνω από τον Βλάχο αλλά αυτή έφυγε έξω.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 46’, με κεφαλιά από κόρνερ, ο Α.Διαμαντής έκανε το 0-2.

Στο 73’ ισοφάρισε ο Κανταρτζής και στο 75’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Λόη να κάνει το 2-2. Εντονες οι διαμαρτυρίες της Ένωσης στον διαιτητή, επειδή γύρισε τη φάση πίσω κι έδωσε φάουλ ενώ αυτή είχε τελειώσει με οφσάιντ.

Στη συνέχεια είχαμε: γύρισμα του Κιρβαλίτζε από το πίσω δοκάρι ο Σαρρής έστειλε τη μπάλα έξω. Προσπάθεια του Σαρρή και γύρισμα παράλληλα, ο Κοσμάς μόνος σε άδειο τέρμα δεν βρήκε τη μπάλα. Προσπάθεια του Κιρβαλίτζε και σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Σαρρής πλάσαρε, ο Βλαχος με το πόδι απέκρουσε. Και η μεγαλύτερη ευκαιρία, από κόρνερ του Γιάννου, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο, στη γραμμή κάτω κι απομάκρυναν οι αμυντικοί.

ΜΕΘΑΝΑ:
Βλάχος, Βλάχος, Λυσσαίος (50’ Ιμπρο), Μούκο, Καμπιτζόπουλος, Μενιέ (89’ Μανιάτης), Βασιλειάδης, Μαρμαρίδης, Λόης, Κανταρτζής (90’ Τσακιράκης), Λάμπρου.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Διαμαντής Ι., Κιρβαλίτζε, Λαζάρου, Κατσίρης Ν(88’ Ταμπάκης), Διαμαντής Α., Αποστόλου, Ζίου, Κατσίρης Β. (50’ Μπούρης), Γιάννος, Καραγκούνης (61’ Σαρρής)

Read 1451 times