Α1 Αργολίδας: ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡIΤΙΟΥ 0-2

Με νίκη προχώρησε ο Ατρόμητος Παναριτίου επί του Αργοναύτη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κίο. Πλέον ο Αργοναύτης είναι πολύ δύσκολο να μπεί στη μάχη του πρωταθλήματος.Το παιχνίδι ήταν κέντρου χωρίς φάσεις με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις αλλά και τις στημένες φάσεις. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κίος πρόσπαθησε ακόμα περισσότερο να βρει το γκολ της ισοφάρισης κάτι που δεν ήρθε ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι και με κορυφαίο παίκτη τον Κολιγλιάτη πέτυχαν τα δύο τέρματα της νίκης ένα σε κάθε ημίχρονο εξουδετερώνοντας ακόμα ένα δύσκολο αντίπαλο στην πορεία τους.

Στο 28’ Καλιαμούτος σέντρα από δεξιά, λάθος συνενόηση Κομπόση και Γατσάκου, η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα της Κίου και με προβολή ο Κολιγλιάτης το 0-1.

Στο 33’ φάουλ από δεξιά ο Καλιαμούτος στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά ο Κολιγλιάτης, ψαλιδάκι του Γκολέμη Η., η μπάλα κόντρα με αμυντικό και κόρνερ.

Στο 65’ στην αντεπίθεση ο Χασάνι, θα επιχειρήσει να κρεμάσει τον Κομπόση, εκτίναξη αυτός και η μπάλα κόρνερ.

Στο 68’ σέντρα του Δριμούρα Β., κεφαλιά στο 2ο δοκάρι ο Νέτζα, η μπάλα άουτ.

Στο 75’ σέντρα του Χασάνι από δεξιά, πετάχτηκε εκπληκτικά ο Κολιγλιάτης και με πλασέ στον αέρα έκανε το 0-2.

ΓΚΟΛ: 28’, 75’ Κολιγλιάτης

Αργοναύτης (Διάκος Ι.): Κομπόσης, Σύτι, Δριμούρας Ρ., Κάπλατζης Χ., Γατσάκος, Βασιλειάδης (58’ Τσουρδίνης), Καστρίτης, Κουριώτης (65’ Νέτζα), Δριμούρας Β., Κάπλατζης Π., Μακρίδης (72’ Μπογάς)

Ατρόμητος Παναριτίου (Αγγελόπουλος Χ.): Καλαλάς, Καλιαμούτος, Πίτρης, Πάνος, Συντρίκος, Καραμάνος, Χασάνι (80’ Μιχαλόπουλος), Καλυβάς (77’ Χύσο), Κατσίγιαννης (60’ Γκολέμης Θ.), Γκολέμης Η., Κολογλιάτης.

 

 

 

Read 1263 times