Α1 Αργολίδας: ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-1 … Με δυο γκολ του Γιάννου η νίκη

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανναυπλιακού και σε συνδυασμό με την νεα απώλεια του ΠΑΟΚ, η Ένωση Λέρνας ξέφυγε 4 βαθμούς.


Παρ΄ ότι η Ένωση προηγήθηκε σχεδόν με την σέντρα, αποδείχθηκε στην συνέχεια πως ο Πανναυπλιακός δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. 

Στο 11’ έγινε το 1-1, ο Πανναυπλιακός έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Ένωση έμοιαζε εγκλωβισμένη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση, ανέβασε την πίεση κοντά στην αντίπαλη περιοχή , είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις τελείωσε σωστά και τελικά στο 69’ ήρθε το νικητήριο γκολ.

Ο Πανναυπλιακός δεν αντέδρασε σε αυτό το ημίχρονο και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Στο 1’ ο Κιρβαλίτζε κέρδισε κόρνερ από αριστερά, το κτύπησε ο Ζίου, ο Γιάννος κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, η αντίπαλη άμυνα κόλλησε και ο Γιάννος από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 10’ προσπάθεια του Β.Κατσίρη από αριστερά στην περιοχή, απέφυγε τον Μετρητίδη και γύρισε τη σέντρα, από απόκρουση της άμυνας η μπάλα έφτασε στη γραμμή της περιοχής, από εκεί  σούταρε ο Ζίου, ο Τσακνάκης απέκρουσε.

Στο 11’ αντεπίθεση του Πανναυπλιακού, ο Μανιάτης βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ στην δεξιά γωνία του Κατσαούνη έκανε το 1-1.

Στο 13’ φάουλ του Γιάννου από αριστερά, στο πρώτο δοκάρι ο Α.Διαμαντής  έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Παπασαράντος δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 15’ φάουλ του Μανιάτη από δεξιά, στο πίσω δοκάρι μόνος ο Μίχος, αυτός σούταρε βιαστικά λίγο έξω.

Στο 18’ μπροστινή μπαλιά για τον Διαμαντή, ο Ν.Κατσίρης έκανε κακό γύρισμα, ο Κατσαούνης έδιωξε με το πόδι, η μπάλα βρήκε τον επερχόμενο Διαμαντή, κτύπησε πάνω του και πέρασε 1 μέτρο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 23’ φάουλ από δεξιά του Μανιάτη, κακός υπολογισμός της πορείας της μπάλας από τον Κατσαούνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στοι 42’ μπαλιά του Έβερετ στον Μανιάτη, αυτός έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Λαζάρου και πέρασε κόρνερ ένα μέτρο από το κάθετο δοκάρι.

Στο 56’ από γέμισμα του Ι.Διαμαντή, ο Κιρβαλίτζε πήρε τη μπάλα με το στήθος αλλά πριν προλάβει να σουτάρει, ο Τσακνάκης πρόλαβε να διώξει.

Στο 61’ από πλάγιο του Ζίου, η μπάλα έμεινε στη περιοχή του Πανναυπλιακού, ο Γιάννος έπιασε γρήγορο αριστερό σουτ και η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 69’ σέντρα του Ταμπάκη, φοβερό σουτ από τον Γιάννο και το 2-1.

Στο 80’ επίθεση του Πανναυπλιακού από αριστερά και σέντρα στο πρώτο δοκάρι, μπέρδεμα αμυντικών και Κατσαούνη, από κοντά ο Μπούκουρης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον επόπτη Μυλωνόπουλο να υποδεικνύει οφσάιντ.   

ΕΝΩΣΗ: Κατσαούνης, Ταμπάκης, Διαμαντής, Λαζάρου, Ν.Κατσίρης, Διαμαντής Α., Αποστόλου (85’ Βαρβέρης), Ζίου, Β.Κατσίρης (57’ Κοσμάς), Γιάννος, Κιρβαλίτζε (81’ Σαρρής)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παπασαράντος, Μαούρης, Μίχος, Μετρητίδης, Τσακνάκης, Φλεβάρης, Διαμαντής, Μπούκουρης, Πανοβράκος (35’ Γαλυφάς ), Έβερετ, Μανιάτης.

 

Read 490 times