ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπαν οι προπονητές ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΔΙΑΚΟΣ για τον αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ - ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ 1-0

Κρίθηκε στο γκολ… Οι δηλώσεις των προπονητών Θανάση Τσιρόπουλου και Γιάννη Διάκου στο βίντεο που ακολουθεί. Επίσης μαζί και το βίντεο με τις φάσεις και το γκολ του αγώνα.

Με ένα γκολ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου από τον Δριμούρα, ο Αργοναύτης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι που άνοιξε την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νέας Κίου ξεκίνησε από την αρχή καλά, είχε κατοχή μπάλας, ενώ η Κορωνίδα περιορίστηκε στο μισό γήπεδο κιέψαξε τις αντεπιθέσεις. Και θα μπορούσε μάλιστα να είχε ανοίξει και στο σκορ στη μια από τις λιγοστες φορές που επισκέφθηκε την εστία του Μαυροκορδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, η Κορωνίδα μπήκε με επιθετική διάθεση, πίεσε, ο Αργοναύτης σταδιακά ισορρόπησε και στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι άνοιξε πολύ, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν στις αντεπιθέσεις είτε το 2-0 έίτε το 1-1. Όμως το 1-0 δεν άλλαξε.

Στο 21’ ο Νέτζα από αριστερά σέντραρε για την απέν αντι πλευρά, όπου ο Π.Κάπλατζης έπιασε σουτ στη κίνηση στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω.

Στο 29’ από μπροστινή μπαλιά ο Δριμούρας βγήκε μόνο αλλά πλάγια, το σουτ του πέρασε παράλληλα.

Στο 31’ αντεπίθεση της Κορωνίδας από δεξιά, η μπάλα στον Γιαννακόπουλο που μόνος στα όρια της περιοχής επιχείρησε βιαστικό σουτ, ο Μαυροκορδόπουλος με το πόδι έσωσε σε κόρνερ.  

Στο 37’ ο Σαγκατέλοφ μπήκε από αριστερά και γύρισε στη μικρή περιοχή όπου ο Μέγας στη κίνηση δεν βρήκε καλά τη μπάλα, ενώ πίσω του περίμενε μόνος ο Γιαννακόπουλος.

Στο 43’ μπροστινή μπαλιά του Τσουρδίνη, ο Δριμούρας βγήκε τετατετ και νίκησε τον Κομπόση. Έτσι έγινε το 1-0.

Στο 45’ πανομοιότυπη φάση, αυτή τη φορά ο Κομπόσης πρόλαβε.

Στο 52’  από αριστερά ο Διαμαντής γύρισε στη μικρή περιοχή, όπου μόνος ο Γιαννακόπουλος δεν βρήκε τη μπάλα…

Στο 57’ από αντεπίθεση η μπάλα αριστερά στον Κουριώτη, ο οποίος άδειασε τον αντίπαλό του και σούταρε, η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 65’ ο Κουριώτης για τον Κάπλατζη Π., αυτός βρήκε λίγο τη μπάλα, και προ της γραμμής ο Βιρβίλης έσωσε.

Στο 77’  συο συνεχόμενες αποκρούσεις του Κομπόση σε σουτ μεσα από τη περιοχή του Κουριώτη και στη συνέχεια του Τσουρδίνη.

Στο 89’ ο Ευσταθίου βρήκε τον Δριμούρα, αυτός από τα όρια της περιοχής σούταρε , η μπάλα πάνω στον Κομπόση.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Μαυροκορδόπουλος, Σύτι, Ευσταθίου, Κάπλατζης Χρ., Γατσάκος, Τσουρδίνης, Κουριώτης (80’ Μπογάς), Παρασκευόπουλος (60’ Βασιλειάδης), Δριμούρας, Κάπλατζης Π., Νέντζα  (65’ Μανέτας).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Κομπόσης, Σαγκατέλοφ, Διαμαντής, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Μπάζος (78’ Γιαννακόπουλος Στ.), Λάμπρου (62’ Παπασταύρου), Κέλλης, Καζοκάρου.

 

Read 649 times