Το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2-2

Προηγήθηκε με 2-0 στο 10' ο Αργοναύτης κι εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα είχε πρόβλημα απέναντι στον Ασκληπιό για να πάρει τους βαθμούς, ήρθαν τα πάνω-κάτω. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με φάσεις και γκολ...Αρχικά ο Ασκληπιός μείωσε και ισοφάρισε στο 75'. Γενικά πάντως ο Αργοναύτης είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια (τα δυο στο πρώτο ημίχρονο).

Το 1-0 έγινε στο 5' με τον Βόγκλη από κοντά, μετά από στημένο και πρώτη απόκρουση της άμυνας.

Στο 10' πανομοιότυπη φάση, με  προβολή ο Χρ.Κάπλατζης το 2-0 από κοντά.

Στο 40' μετά από κόρνερ του Ασκληπιού, ύστερα από κόντρα, ωφελημένος ο Γ.Γεώργας αφού η μπάλα από το κεφάλι του πήγε στα δίχτυα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά ο Αργοναύτης, είχε ευκαιρίες, όμως δεν σιγούρεψε το  σκορ και στο 75' ο Τριμπόνιας κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Νάτσης και το 2-2.

Ο Αργοναύτης είχε συνολικά πολλές ευκαιριες και στα δυο ημίχρονα, ιδιαίτερα μετά το 2-2, αλλά οι Βόγκλης, Μανέτας, Δριμούρας, Κουριώτης δεν ευστόχησαν από καλές θέσεις.

Ο Ασκληπιός που στάθηκε και τυχερός, είχε και τον Παπαγιάννη με 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις, προσπάθησε να βγει στις κόντρες με Καραβιά και Νάτση και θα μπορούσε στο τέλος να πετύχει κι άλλο γκολ.   
     
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Κλεισιάρης, Βασιλειάδης, Βόγκλης (80' Καλιαμούτος), Κάπλατζης Χρ., Ευσταθίου, Τσουρδίνης, Παρασκευόπουλος (70' Κουριώτης), Μανέτας, Κάπλατζης Π., Δριμούρας, Σύτι (63' Λέντζιον).

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Παπαγιάννης, Λαλιώτης, Μπερμπατιώτης, Γ.Γεώργας, Δ.Γεώργας, Τριμπόνιας, Καραμπέτσος, Νάτσης, Βερβενιώτης (70' Μάντζαρης), Υφαντής (90'Παπάζογλου), Κέκος (60' Καραβιάς).

 

Read 978 times