ΒΙΝΤΕΟ με δηλώσεις ΚΑΡΑΜΑΝΗ και ΞΥΛΑ μετά τον αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-4

Εντυπωσιακός ο Τροιζηνιακός  ξεκίνησε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ και κλείδωσε την νίκη επί του Αργοναύτη, ο οποίος δεν κατάφερε να συνέλθει. Φάσεις και γκολ στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή ήταν η  τρίτη κτός έδρας νίκη του Τροιζηνιακού.

Καμία σχέση δεν είχαν τα δυο ημίχρονο μεταξύ τους, θα έλεγε κανείς ότι ήταν διαφορετικές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ενώ στο δεύτερο μπήκαν 6 γκολ!

Από το 45’ έως το 56’ ο Τροιζηνιακός πέτυχε τρία γκολ και ο Αργοναύτης που προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ απλά μείωσε στο 70’ αλλά δέχθηκε και το 4-1 κι εκεί τελείωσαν όλα.

Στο 19’ Κάπλατζης Π. τη σέντρα από δεξιά, κόντραρε  σε αμυντικό, στη συνέχεια ο Βασιλειάδης το σουτ, με τα πόδια απέκρουσε ο Σωτηράκης.

Στο 36’ ο Χατζόπουλος άφησε για τον Σταματέλο, το σουτ  απέκρουσε με τα πόδια ο Μαυροκορδόπουλος.

Στο 46’ σέντρα του Δελαπόρτα από δεξιά, Χατζόπουλος μόνος έκανε το 0-1.

Στο 50’ ο Χατζόπουλος μόνος από δεξιά, πέρασε δυο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και με σουτ  το 0-2.

Στο 56’ σε σέντρα του Σταματέλου από αριστερά, δεν πρόλαβε ο Κούσης, αλλά ο επερχόμενος Σούχλας με σουτ στη γωνία πέτυχε το 0-3.

Στο 70’ μετά από απόκρουση του Σωτηράκη, ο Μανέτας μόνος πάνω στη γραμμή προτίμησε τον Καλιαμούτο κι αυτός το 1-3.

Στο 72’ ο Σταματέλος από αριστερά τη σέντρα για τον Χατζόπουλο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το σκορ σε 1-4.

Στο 73’ ο Πάρης Κάπλατζης  κτύπησε κόρνερ  στο πρώτο δοκάρι, όπου με κεφαλιά  ο Καλιαμούτος μείωσε σε 2-4.

Αργοναύτης (Διάκος Ι.): Μαυροκορδόπουλος, Σύτι, Ευσταθίου, Κάπλατζης Χ., Γατσάκος, Βασιλειάδης  (65’ Νέτζα), Λιαγκρής (56’ Παρασκευόπουλος), Τσουρδίνης, Μανέτας, Κάπλατζης Π., Λεντζιόν (46’ Καλιαμούτος)

Τροιζηνιακός (Καραμάνης Δ.): Σωτηράκης, Σαραντόπουλος, Δελαπόρτας, Σαμπάνης, Καπετανκωνσταντής, Ζώρας (55’ Κούσης), Καλυόπουλος, Σούχλας (78’ Κατσέλη), Χατζόπουλος (86’ Κορδαλής), Σταματέλος, Πάνου.

 

Read 1041 times