ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανναυπλιακού για τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικών αγώνων, προς 30€ μόνο η μία. 

Στον Πανναυπλιακό τα προβλήματα είναι πολλά. Η ομάδα χρειάζεται “εκ βάθρων” αναστήλωση και η νέα διοίκηση το γνωρίζει καλά.

Με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του Πανναυπλιακού γνωστοποιεί την πρόσληψη του Ανδριανού Καχριμάνη στην θέση του προπονητή της ομάδας. Επίσης με την ίδια ανακοίνωση αναφέρεται στις δύο απώλειες από το ρόστερ,

Με στόχο ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα η νέα διοίκηση του Πανναυπλιακού έλαβε σοβαρές αποφάσεις.  Δεν είναι δυνατόν στους αγώνες του Πανναυπλιακού να βρίσκονται μέσα στην έδρα του μόνο μερικές δεκάδες οπαδών.

Με καθυστέρηση επτά μηνών ανέλαβε η νέα διοίκηση του Πανναυπλιακού τα καθήκοντα της. Νέα επισήμως βέβαια ως διοίκηση, αφού ανεπισήμως από τα μέσα της περυσινής χρονιάς διεκδικούσε με πολλούς τρόπους την ανάληψη της διοίκησης της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου χωρίς να το πετύχει. 

Καρποφόρα τελικά η συνάντηση για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά του Πανναυπλιακού. Συμφωνία μεταξύ προηγούμενης διοίκησης Σοροβίγκα και ομάδας επιχειρηματιών που φέρεται ότι καθοδηγείται από τον Γιώργο Ψυχογυιό.

Πέρασε άνευ ουσίας και η τρίτη Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού και δυστυχώς τα πυροτεχνήματα δεν είναι μνηστήρες με υπόσταση. Τα αδιέξοδα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και το μόνο που αυτή την στιγμή όλοι περιμένουν είναι ένα θαύμα. Πιστεύετε στα θαύματα…;;;

Για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 του μήνα, στις 7μμ, και πάλι στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ορίστηκε η δεύτερη Γενική Συνέλευση της ομάδας του Πανναυπλιακού.

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 7 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού.

 

Με δυο γκολ του Μπιτζή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής επικράτησε με 2-0 του Πανναυπλιακού.

Αν και ο Ασκληπιός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο , στο δεύτερο μέρος, ο Πανναυπλιακός ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, πίεσε, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με 3-2 στο 83’.