Ο Ζαφείρης Μελάς και το επιτελείο του, live σήμερα, στο Παναρίτι. 

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανναυπλιακού για τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικών αγώνων, προς 30€ μόνο η μία. 

Στον Πανναυπλιακό τα προβλήματα είναι πολλά. Η ομάδα χρειάζεται “εκ βάθρων” αναστήλωση και η νέα διοίκηση το γνωρίζει καλά.

Μια πολύ καλή ημέρα η χθεσινή για τον Αστέρα Δρεπανιακό αφού συμφώνησαν τρεις ακόμη παίκτες.

Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί με την μεταγραφή του Σεραφείμ Ζίου στον Ερμή Κιβερίου. Η ομάδα της Ένωσης Λέρνας υποστηρίζει ότι δεν έχει δόσει ποτέ ελευθέρας στον παίκτη για να αλλάξει ομάδα. Το αντίθετο υποστηρίζει ο παίκτης.

Με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του Πανναυπλιακού γνωστοποιεί την πρόσληψη του Ανδριανού Καχριμάνη στην θέση του προπονητή της ομάδας. Επίσης με την ίδια ανακοίνωση αναφέρεται στις δύο απώλειες από το ρόστερ,

Με στόχο ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα η νέα διοίκηση του Πανναυπλιακού έλαβε σοβαρές αποφάσεις.  Δεν είναι δυνατόν στους αγώνες του Πανναυπλιακού να βρίσκονται μέσα στην έδρα του μόνο μερικές δεκάδες οπαδών.

Δυο σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε χθες η ομάδα του Ατρομήτου Παναριτίου. Ο Νίκος Μίχος και ο Μανώλης Μιχαλόπουλος συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ατρόμητο.

Με καθυστέρηση επτά μηνών ανέλαβε η νέα διοίκηση του Πανναυπλιακού τα καθήκοντα της. Νέα επισήμως βέβαια ως διοίκηση, αφού ανεπισήμως από τα μέσα της περυσινής χρονιάς διεκδικούσε με πολλούς τρόπους την ανάληψη της διοίκησης της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου χωρίς να το πετύχει. 

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Εθνικού Τολού κ. Νικόλαος Καραμπής δημοσίως ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην άνοδο του Εθνικού στην Α1 Αργολίδας. 

Καρποφόρα τελικά η συνάντηση για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά του Πανναυπλιακού. Συμφωνία μεταξύ προηγούμενης διοίκησης Σοροβίγκα και ομάδας επιχειρηματιών που φέρεται ότι καθοδηγείται από τον Γιώργο Ψυχογυιό.